info@revelatio.be - 00 32 478 50 02 12

Elverdingestraat 55, 8900 Ieper, Belgium - BE0 878 510 093

©2019 by Revelatio Kookstudio. Proudly created with Wix.com

Afhaal gerechten in samenspraak vanaf 8 personen.

 

Tips en tricks

  • plaats de koude gerechten in de kelder of tuinhuis (maximum 8 à 12 graden)

  • de warme saus is altijd vacuüm (breng een pot water aan de kook, zet af en leg de vacuümzak in het warm water tot je deze nodig hebt, hoekje afknippen en uitserveren)

  • warme borden: zet ze op radiator of op rooster op de pot met warm water leg er een handdoek op en wikkel die er dan in

  • leg alle garnituren in 1 ovenschotel die past in de oven, of 1 die past in de koelkast voor de koude

  • warme gerechten mag je gerust allemaal in 1 keer in de oven steken (als je plaats hebt natuurlijk, gebruik boven en onder warmte min. 90 minuten zonder folie op 80°C

  • zorg voor witte handschoentjes om borden in te zetten, is net iets feestelijker en aanlokkelijker

  • serveer de saus altijd apart, borden zijn meestal mooier zonder saus en ieder kiest zijn portie

 

Chef Serge