Salade Folle - exclusief voor moederdagweekend - bestellen tot donderdag 7 mei - 12u

Kaasschotel en bouillabaisse kunnen altijd besteld worden. Liefst 24u voor afhaling/levering.

Afhalen of levering op afspraak - Betalen via overschrijving of payconiq.

0478 500 212 - serge@revelatio.be

 

à la Serge staat voor

‘lokaal’, ‘seizoen’ en ‘aanbod’.

De vissoorten worden Noordzeevis en kunnen variëren.

Met visafval, kleine visjes en bijvangst wordt, samen met tomaat, venkel, ui, selder en saffraan, een mooie vissoep gemaakt. Deze wordt gezeefd, af gesmaakt en gebruikt om de verse vis te garen.

 

Vergezeld van rouille, crôutons van zuurdesembrood gebakken in olijfolie en een potje kruidensla.

 

Grijze garnaaltjes en zure kruidenroom als afwerking.

 

bouillabaisse à la Serge …

een revelatie!

 

Volgens het officiële charter (FR, Provence, Marseille) is bouillabaisse een uit twee gangen bestaand gerecht: zes ‘voorgeschreven’ gekookte vissoorten en het kooknat (vissoep. Afzonderlijk opgediend met stukjes geroosterd stokbrood (croûtons) en rouille (gekruide Provençaalse mayonaise).

 

27 euro pp

200 gr vis en 500 ml vissoep pp

minimaal 2 personen

kaasdegustatie

 

vergezeld van smaakvol

verhalenbundel

 

 

17 euro pp - min. 2 pers

250 gram kaas pp

3 pistolet pp

8 kazen

camembert Sint Bernardus tripel

brie geaffineerd in Bachus wijn

blauw geaderde kaas

zachte kaas

halfzachte kaas

oude belegen kaas

rood schimmelkaas

geitenkaas

druiven zonder pit | gedroogd fruit | notenmengeling

appel met selder salade

witloof met radijs salade

verse tomaat in balsamico

3 soorten homemade confituur/chutney

boter van hoeve Zuid-Bellegoed

Skoeter zuurdesem pistolets

Wenst u een specifiek gerecht of menu?

Geen probleem, vanaf 8 personen gaat de chef voor u aan de slag.

 

Tips en tricks

  • plaats de koude gerechten in de kelder of tuinhuis (maximum 8 à 12 graden)

  • de warme saus is altijd vacuüm (breng een pot water aan de kook, zet af en leg de vacuümzak in het warm water tot je deze nodig hebt, hoekje afknippen en uitserveren)

  • warme borden: zet ze op radiator of op rooster op de pot met warm water leg er een handdoek op en wikkel die er dan in

  • leg alle garnituren in 1 ovenschotel die past in de oven, of 1 die past in de koelkast voor de koude

  • warme gerechten mag je gerust allemaal in 1 keer in de oven steken (als je plaats hebt natuurlijk, gebruik boven en onder warmte min. 90 minuten zonder folie op 80°C

  • zorg voor witte handschoentjes om borden in te zetten, is net iets feestelijker en aanlokkelijker

  • serveer de saus altijd apart, borden zijn meestal mooier zonder saus en ieder kiest zijn portie

 

Chef Serge

info@revelatio.be - 00 32 478 50 02 12

Elverdingestraat 55, 8900 Ieper, Belgium - BE0 878 510 093

©2019 by Revelatio Kookstudio. Proudly created with Wix.com