top of page

 

degustatie / proeven / smaken verwerven / waarderen / genieten

Voedsel en dranken proeven doen we de hele tijd, maar meestal niet bewust.

Het doel van een degustatie is

- een beter begrip van je eigen smaak te verwerven

- je zintuiglijke drempel ontdekken (veel of weinig suiker)

- bewust worden van je voorkeuren en je aversies

- meer te weten te komen over het voedsel en de drank die we zo vanzelfsprekend vinden

- een betere foodie te worden door het proeven en smaken aan te passen

- ontwikkelen van je smaakgamma

- ...

En er gaat niets boven het waarderen en genieten van voedsel en drank in gezelschap.

Interesse om je grenzen te verleggen en bij te leren over …

Dit is de kans om begeleid door een expert ….  een selectie toppers te degusteren.

Tijdens de degustaties wordt een spreker mét ervaring uitgenodigd om jullie te begeleiden door een avond vol smaken, anekdotes en weetjes. 

Gecombineerd met smaak-aangepaste hapjes, drankjes zijn dit bijzondere momenten.

Geen voorkennis nodig.

20171129_115154.jpg
20171129_193307.jpg
IMG_20190315_200631.jpg
IMG_20180127_204537452.jpg
bottom of page
mailmunch-forms-widget-1034474