top of page

 

Tijdens een masterclass, demonstratie kijk je, luister je, proef je en stel je vragen.

Je komt alles te weten over een bepaald onderwerp, techniek, ingrediënt, specifieke ingrediënten, een typisch product, …

Je vertrekt steevast met een overdosis aan kennis en/of recepten.

En minstens even belangrijk: je krijgt er de goesting en de 'courage' bovenop om thuis aan de slag te gaan.

Wij zorgen voor een geprinte bundel waarop je verder nota's kan nemen zodat je thuis alles nog eens kan nalezen en je favorieten kan waarmaken.

We proberen zo grondig mogelijk alles op te maken en zo uitgebreid mogelijk het onderwerp aan te brengen. Voor de beginner zowiezo de basis en uitbreiding voor de gevorderde, zo is iedere masterclass voor iedereen waardevol.

 

Naast de cursus voorzien wij een hartelijke ontvangst met koffie, thee of een glaasje wijn.

Naargelang de inhoud van de masterclass wordt alles wat klaargemaakt wordt ook gedegusteerd zodat jullie meteen ook de ‘smaak’ te pakken hebben.

 

Serge deelt graag zijn kookliefde, maar ook zijn vele jaren van ervaring en kennis. 

Onschatbaar van waarde!

Je kan/mag/moet dan ook vragen stellen, ze worden graag beantwoord.

De meeste masterclasses worden door chef Serge gegeven. Heel specifieke masterclasses, bvb rond patisserie, voorzien we een gastchef die nog net iets meer gespecialiseerd is.

​Wij proberen per schooljaar een variatie aan onderwerpen te brengen, de nieuwste technieken en trends op te volgen en deze aan te brengen.

Maar als jij een onderwerp hebt (techniek, ingrediënt, toestel, ...) en 9 vrienden, collega’s en /of familie die er meer over willen weten, dan organiseren we graag een speciale masterclass voor jou.

chef snijden
aandachting volgen
soms is het beter om eerst eens te kijken
IMG_0040.JPG
bottom of page
mailmunch-forms-widget-1034474