info@revelatio.be - 00 32 478 50 02 12

Elverdingestraat 55, 8900 Ieper, Belgium - BE0 878 510 093

©2019 by Revelatio Kookstudio. Proudly created with Wix.com

demonstratie / masterclass

workshop / meekoken 

Tijdens een workshop ga je zelf aan de slag in de volledig ingerichte keuken, onder begeleiding uiteraard van de chef.

Na de voorbereidingen wordt ieder gerecht afgewerkt en opgediend aan een zorgvuldig opgedekte tafel, vergezeld van een aangepast drankje.

demonstratie / masterclass

Tijdens een masterclass, demonstratie kijk je, luister je, proef je en stel je vragen.

Je komt alles te weten over een bepaald onderwerp, techniek, ingrediënt, een typisch product, …

Je vertrekt steevast met een overdosis aan kennis en/of recepten.

table d'hôte / sharing food

Aanschuiven aan één grote tafel, sharing food, ... gezellig, sociaal, verbroederen, ..

Iedere maand een nieuw, origineel en lekker 4-gangenmenu. De vaste menu en prijs vormen het grootste verschil met een restaurant. Lokale seizoensproducten bepalen het menu.

private meeting / lunch / diner

Je privéruimte bij Revelatio.

Je vindt het moeilijk je bespreking op restaurant te doen? Thuis geen ruimte, restaurant net iets te stijf of te onpersoonlijk? Blijven keuvelen na het diner? Bij ons mag je jezelf zijn!

Active diner? Voor wie graag uit eten gaat, maar niet graag lang stilzit!

kok @ home / locatie

De gezelligheid van je eigen stekje, je eigen wijnkelder bij de hand, ... Thuis!

Maar liever niet zelf in je keuken staan? 

Thuis te klein, maar toch een private ruimte, het kan uiteraard ook.

We werken graag op smaak!

afhaalgerechten

In het bijzonder met de feestdagen voorzien wij een aantal afhaalgerechten.

Maar heb je een feestje, een lunch, een diner waarvoor je liever je gerechten afhaalt?

Vanaf 6 personen per gerecht kan het.

We bieden een aantal standaards aan, maar op smaak kan het uiteraard ook.

degustatie

Het doel van een degustatie is

- beter begrip van je eigen smaak

- bewust worden van je voorkeuren

- kennis opdoen

- een betere foodie worden

- ontwikkelen van je smaakgamma

- ...

Gecombineerd met smaak-aangepaste hapjes, drankjes zijn dit bijzondere momenten.

Geen voorkennis nodig.

freelance / consulting

Als chef-kok ben ik ook regelmatig buitenshuis te vinden.

Op diverse events, in opdracht van verschillende bedrijven.

Op zoek naar advies voor menu, recepten, verbeterpunten, ....

Een buitenstaander ziet 'andere' zaken.

out of the box

Niet gevonden wat je zocht?

Zoek je iets bijzonders? Out of the box?

Door de grote basiskennis, parate kennis en ervaring zijn er bijzondere en uitzonderlijke mogelijkheden in de culinaire wereld.

 

Je kan het bedenken? Wij kunnen het uitvoeren!