di 10 okt
|Ieper
Verse Pasta
Pastadeeg, pizzadeeg, gnochi , ... Vorm en smaak geven. Basissaus, speciale sausen, ... Soorten kazen, soorten bloem, bewaren, .. En uiteraard alles proeven!


Tijd en locatie
10 okt 19:00 – 22:30
Ieper, Elverdingestraat 55, 8900 Ieper, België
Gasten
Over het evenement
We starten met het maken van de verse degen: pasta, pizza en gnochi.
Maken een basissaus en gaan deze upgraden. Enkele bijzondere sausen komen aan bod.
Welke bloem is nu de beste? Welke kaas is mijn smaak? We gaan testen!
Hoe bewaar ik mijn deeg? Hoe kan ik mijn restdeeg verwerken?
En uiteraard gaan we ook proeven!
U hoeft niets mee te brengen, alles is voor handen van schort, handdoek tot alle nodige materialen en kopietjes van de gerechten.
Het aperitief is steeds inbegrepen. Andere dranken zijn aan standaard economische prijzen. Water (stil, bruis) steeds op tafel.
60 euro per persoon, btw en kosten inbegrepen
Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
10 oktober pasta
€ 58,54
btw 21% inbegrepen
+€ 1,46 servicekosten
Verkoop eindigt op
10 okt 22:30
dinsdag 10 oktober 19u - workshop - pasta
€ 58,54
btw 21% inbegrepen
+€ 1,46 servicekosten
0€ 0,00
Totaal
€ 0,00