Beste culinaire liefhebber,

Het corona virus is nog niet helemaal weg, maar we kunnen coronaproof aan de slag!

Max 4 personen per bubbel, aan 1 tafeltje. Totaal maximum 10 deelnemers.

***********************************************************************************

Hier kan u voor al onze events, workshops, demo's, degustaties, table d'hôte, thema avonden, ...inschrijven.

Bij een geslaagde inschrijving ontvangt u een bevestigingsemail, pas dan is uw inschrijving gelukt.

 

Betalen vooraf is een must! Het ontlast de chef de dag zelf, wij hebben enkel Payconic in de zaak. 

OPGELET

- korting- en cadeaubonnen vermelden bij inschrijving en graag in mindering brengen bij betaling, het witte kassasysteem laat ons niet toe om nadien terugbetalingen op kastickets te doen

  • Proeverij: olijfolie, azijn, condimento, balsamico - € 8 -19/8 - 13u30
    19 aug. 13:30 – 16:30
    't Groenhuis, Meenseweg 169, 8900 Ieper, België
    Taste IT! Olijfolie, azijn, condimento, balsamico, .. Wat? Vanwaar? Hoe? Smaak? Hoe gebruiken? En wat je maar wil weten .... Olivier van The Taste Company én Serge van Revelatio, dé kookstudio, verwennen je met bijzonder kennis, smaken, gerechtjes, ... In een bijzondere setting @'t Groenhuis.
    Delen
  • Proeverij: olijfolie, azijn, condimento, balsamico - € 8 -19/8 - 19u
    19 aug. 19:00 – 22:00
    't Groenhuis, Meenseweg 169, 8900 Ieper, België
    Taste IT! Olijfolie, azijn, condimento, balsamico, .. Wat? Vanwaar? Hoe? Smaak? Hoe gebruiken? En wat je maar wil weten .... Olivier van The Taste Company én Serge van Revelatio, dé kookstudio, verwennen je met bijzonder kennis, smaken, gerechtjes, ... In een bijzondere setting @'t Groenhuis.
    Delen
 
mailmunch-forms-widget-1034474