De olijfoliën zijn voorzien van een smaaklabel.De gekleurde olijf: groen (zacht), oranje (vol) of rood (kruidig) domineert de smaak. In ieder olijf staat ook nog eens: zacht, vol, kruidig.

Een groene olijf met daarin 'kruidig' is veel zachter van smaak dan een rode olijf met 'zacht' erin.

Hier kan je klikken voor de smaaktabel met gerecht voorbeelden.

.zacht zacht
.zacht zacht

Describe your image

press to zoom
.zacht vol
.zacht vol

Describe your image

press to zoom
.zacht kruidig
.zacht kruidig

Describe your image

press to zoom
.vol zacht
.vol zacht

Describe your image

press to zoom
.vol vol
.vol vol

Describe your image

press to zoom
.vol kruidig
.vol kruidig

Describe your image

press to zoom
.kruidig zacht
.kruidig zacht
press to zoom
.kruidig vol
.kruidig vol
press to zoom
.kruidig kruidig
.kruidig kruidig
press to zoom