top of page

Table d’hôte Fr, Tabula hospitis Lat,

Open tafel, waarvan elk gebruik kan maken, een menu wordt geserveerd aan een vaste prijs.

Oorspronkelijk dateert deze term uit 1617, meer algemeen gebruikt vanaf het begin van de 19de eeuw. Nederlandse vertaling: huiskamerrestaurant.

 

Maandelijks biedt chef Serge en gastentafel aan: aanschuiven aan één grote tafel, sharing food, ..

Iedere maand een nieuw, origineel en lekker menu: hapje, voor-, hoofd- en nagerecht. De gast kan niet kiezen uit een menukaart. Het vaste menu en een vaste prijs vormen het grootste verschil met een restaurant waar je à la carte kan eten.

Het menu wordt bepaald door het seizoen en wat er lokaal te verkrijgen is van ingrediënten.

 

We laten je graag genieten van een heerlijk maal in een huiselijke, warme, ontspannen, gezellige en artistieke sfeer. De omgeving is ongedwongen en laat communicatie met de andere gasten aan tafel vlot, spontaan en gemoedelijk ontstaan. De keuken is open en laat het toe om bij de chef in de potten te gaan neuzen en de keukengeheimen te ontdekken.

Zet mensen samen aan tafel en er ontstaan de mooiste dingen!

  

Welkom bij ons thuis en schuif iedere eerste vrijdag van de maand aan voor het nieuwe menu.

Indien vooraf aangevraagd voorzien we graag een vegan- of allergievariant.

 

Ben je met minimaal 8, maximaal 16, dan voorzien we graag een aparte datum en kan het menu in onderling overleg samengesteld worden. Er kan ook gekozen worden uit enkele standaard thema’s.

Op 14 februari, Valentijnsavond, is er de jaarlijkse traditie om het huiskamerrestaurant om te toveren tot restaurant waar voor ieder gezelschap een eigen liefdevol tafeltje wordt voorzien. Wat echter niet belet om de hele avond gezellig en familiaal te houden.

EJ6A6561.JPG
IMG_20190121_162341.jpg
Revelatio_WAI9849.jpg
bottom of page
mailmunch-forms-widget-1034474