Het beste uit de Japanse keuken! - VOLZET -

Wanneer

21 mei 2024    
19:00 - 22:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Revelatio, dé Kookstudio
Elverdingestraat 55, Ieper, 8900

Evenement type

Kennismaking met de ‘rijzende wijn’, oa een witte wijn van de koshu druif.
Umami in een glas: sake: hoe en wat en proeven uiteraard!
De basissmaken van de Japanse keuken.
We hebben het over de 10 bekendste bereidingen en hun typische ingrediënten.

Uiteraard samen koken en samen tafelen.
– basis: sushirijst, dashi, japanse omelet, ramen (noedels), misomayonaise, ..
– sakizuke (hapjes) met oa daikon, diverse rijstballetjes, …
– kamo soba (soepen) met oa eend, curry, ..
– ramen (vers gemaakt) met oa vlees, groenten, ei, …

Geprinte receptenbundel voor iedere deelnemer, met nog meer inspiratie.

Je hoeft niets mee te brengen ..
Alle apparaten, tools, schortjes, cursus, recepten, … zijn aanwezig.

We voorzien een aperitiefje en een glaasje wijn. Andere dranken aan gangbare tarieven.
Na de uitleg wordt er samen gekookt, uiteraard met hulp, toezicht van de chef.
Na het koken kan er rustig gedineerd worden aan een opgedekte tafel en is er nog tijd voor eventuele extra vragen en tips.

maximaal 10 deelnemers

Reserveringen

Login aub voor de wachtlijst.