afhaal - onze gerechtjes - op bestelling​

Kun je 't een of 't ander klaarmaken? We hebben volk over de vloer ...

Kerstavond en Kerstdag 2023.

afhaalmogelijkheden – enkel te bestellen via email serge@revelatio.be

uiteraard de ‘beroemde’ bouillabaisse (alle info daaromtrent hieronder) – 35 euro pp
met 1/2 kreeft – 48 euro pp

3 tafel-desembroodjes met zeewier en zeewierboter – 3,5 euro

ceviche van coquilles | komkommer | rijstkrokant | zeewier – vg 16,5 euro (koud)

in olijfolie gegaarde Mowizalm | zeekraalaardappeltjes | pastinaak | sherrysaus – vg 14,5 – hg 25 euro (lauw)

rollade van krab | beluga linzen | peterselie olie en wei – vg 17,5 – hg 31 euro (koud)

Ijslandse kabeljauw | 1/2 kreeft | amoricainesaus | gestoomde groenten | inktvispasta – hg 40 euro (warm)

pralines van rund en foie | snijbiet | parels van balsamico | bloedworstbrood – vg 19,5 – hg 29 euro (koud)

steak van hert | gepofte pompoen | knolselder in zoutkorst | wildjus met oude balsamico – vg 15 – hg 29 euro (warm)

trompe-l’oeil van eend (portobello) | gekonfijte ajuin | thee van gebrande ajuinschillen | texturen van knolselder |
met hasselbackpompoen – vg 16 – hg 27 euro (veggie-warm)

trompe-l’oeil van coquilles (knolselder) | witloof met vanille | pastinaak | sherrysaus |
met pomme anna van zoete aardappel – vg 16 – hg 27 euro (veggie-warm)

bouillabaisse à la Serge … een revelatie!

Volgens het officiële charter (FR, Provence, Marseille) is bouillabaisse een uit twee gangen bestaand gerecht: zes ‘voorgeschreven’ gekookte vissoorten en het kooknat (vissoep). Afzonderlijk opgediend met stukjes geroosterd stokbrood (croûtons) en rouille (gekruide Provençaalse mayonaise).

à la Serge staat voor ‘lokaal’, ‘seizoen’ en ‘aanbod’
De vissoorten worden Noordzeevis en kunnen variëren.

Met visafval, kleine visjes en bijvangst wordt, samen met tomaat, venkel, ui, selder en saffraan, een mooie vissoep gemaakt.
Deze wordt gezeefd, afgesmaakt en gebruikt om de verse vis te garen.
Vergezeld van rouille, crôutons van zuurdesembrood, gebakken in olijfolie en een potje kruidensla.
Grijze garnaaltjes en zure kruidenroom zorgen voor een perfecte afwerking!

We voorzien 200 gr vis en 500 ml vissoep per persoon – mogelijk te bestellen per persoon – 35 euro

hier alvast de handleiding hoe je thuis te werk gaat … zo ben je al overtuigd dat dit voor iedereen haalbaar is.

Niet zomaar tapas!

GEEN OPTIE VOOR DE FEESTDAGEN

Elk tapas buffet dat de chef uitwerkt, is maatwerk. De chef start bij de boodschappen! Speciaal voor u!
Juist daardoor kan hij werken volgens uw concept, uw feest, het seizoen, de trends, …

Binnen de tapas 2.0 hebben wij een lijst met geselecteerde gerechtjes voor een vast budget en voor minimaal 10 personen.

Verder kan u nog een keuze maken uit extra gerechtjes, in tapasstijl aangeboden, telkens voorzien voor min 10 personen per gerecht.
Zowel koude als warme tapas. Prijs naargelang de marktprijs.

Hier kan u alvast de lijst bekijken en verwateren. 

Uiteraard kunnen wij zorgen voor de ‘passende’ dranken.
Wijn of bier … Vraag er naar! We horen graag jullie ‘goesting’ en zorgen dat die goesting past bij de gerechtjes.

Skoeter zuurdesembrood (haver en tarwe) +- 800 gram
Af en toe kan de chef het niet laten en bakt hij zuurdesembroodjes…

Maat- en smaakwerk?
Uiteraard kunnen we ook naar uw wens afhaal voorzien. Voor minimaal 8 personen bespreekt de chef uw wensen, gaat hij op boodschap en zorgt hij dat u thuis alles gemakkelijk kan opwarmen, dresseren en opdienen. Ook de nodige materialen kunnen wij voorzien.

Omdat we, zonder uitzondering, vers werken, en speciaal voor u aan de slag gaan, is het best om tijdig na te gaan of de chef vrij is.