Het blijft speciaal de ‘wild’ periode. Tijd dus om er ten volle van te genieten!
We starten met het maken van een stevige wildbouillon en maken er een consomé van.
Als start maakt de chef deze bouillon vooraf, maar tijdens de workshop wordt gestart met een nieuwe zodat je de basis, kennis en techniek aanleert.
– wildbouillon
– consomé
– open ravioli met wild en champignons
– tajine wildstoof
– wildfilet met spek en herfstige groenten
Bundel met bovenstaande recepten en meer is voorzien voor iedere deelnemer.
!! Deze worshop is voor iedereen toegangkelijk, je hoeft er geen specifieke toestellen voor in huis te hebben !!
Je hoeft niets mee te brengen ..
Alle apparaten, tools, schortjes, cursus, recepten, … zijn aanwezig.
We voorzien een aperitiefje en een glaasje wijn. Andere dranken aan gangbare tarieven.
Na de uitleg wordt er samen gekookt, uiteraard met hulp, toezicht van de chef.
Na het koken kan er rustig gedineerd worden aan een opgedekte tafel en is er nog tijd voor eventuele extra vragen en tips.
maximaal 12 deelnemers
Na het inschrijven even passeren langs het winkelmandje aub, pas dan gaat de inschrijving door.
Reserveringen
Upcoming Evenementen
Find more dates from the calendar.
