info@revelatio.be - 00 32 478 50 02 12

Elverdingestraat 55, 8900 Ieper, Belgium - BE0 878 510 093

©2019 by Revelatio Kookstudio. Proudly created with Wix.com

Revelatio, dé kookstudio

Een echte 'reveloasje', openbaring op culinair vlak.

Kleinschalig, bijzonder gezellig en volledig op smaak!


Kooklessen, themaworkshop, demonstratie's, teambuilding, ...
lunch/diner/table d'hôte @home of @Revelatio, traiteur, ...

Revelatio

 De kookstudio werd geopend op 2 november 2011.

 

 Huiselijk, familiaal, zich thuis voelen, ... niet te groot .. multifunctioneel ...

 Professioneel ingericht, maar haalbaar voor de hobbykok.

 We zijn er in geslaagd!

 De kookstudio is geschikt tot 18 personen voor zowel workshops (meewerken en aanschuiven),

 demonstraties (kijken, luisteren en proeven), privérestaurant, table d'hôtes, vergaderingen,

 degustaties, proeverijen, themadiners, ...

Chef Koether, Serge, geboren in 1972 en één passie "koken".

Na de hotelschool in De Panne, de vele weekendjobs, stages en vakantiejob, blijken de chefs Kurt

Vandekerckhove (Picasso *) en Franky Vanderhaeghe (Saint Nicolas **) dé chef-leermeesters te zijn

die hun passie en creativiteit overgedragen hebben.

​Als lesgever aan de Hotelschool Kortrijk is het de grootste uitdaging om jaar na jaar er voor te zorgen

dat de allernieuwste trends en technieken gekend zijn.

​Revelatio is dan ook een bijzondere plaats om die passie, creativiteit en drang naar de nieuwe trends en technieken, ... volop te beleven!

Revelatio, dé kookstudio, staat voor een culinaire openbaring.

 

Workshops, demonstraties, lunch, diner, feestje, personeelsfeestje, teambuilding, ....

aangepast aan jouw persoonlijke smaak en wensen.


Alles in een huiselijke sfeer, tot 18 personen in de kookstudio.

​​Ontvang je liever thuis je gasten? We komen ook aan huis!

Je bent met 2 of 20?

Uw lievelingsgerecht is worst met appelmoes? Kreeft?

​Chef Serge maakt er een volwaardig, gastronomisch menu mee!

​​

Een groot feest? Je wil een bijzonder aanpak?

'Maximaal creatief zijn' is de chef zijn grootste passie.