Een speciaal concept workshop.
We starten om 8u met het maken van de deegsoorten, rond de middag gaan we lunchen (stokbrood met beleg, pizzabaguette) en alles afbakken. Voorzien om af te ronden om 14u. Ieder krijgt zijn deel mee naar huis. Er is een theorie en receptenbundel (ook van de lunch) voorzien.
Iedereen maakt volgende broden en mag deze ook meenemen naar huis:
zondagse pistolets
bruine-noten-tafelbroodjes – effect van verbeteraar
ontbijtbroodjes met sesam – koude gisting
havermoutbroodjes
makkelijk meer-zadenbrood
roggebrood
volkorenbrood
notenbrood met pompoen- en zonnebloempitten
Theorie – geprinte totaal cursus is voorzien – we bekijken enkele hfdst nader
soorten granen, welk graan wanneer
bloem/meel verschil, toen en nu
verbeteraar
rijsfunctie met/zonder koeling
insnijden brood
Lunch
roggebrood met sardines en zure room
notenbrood met rillette van makreel
meergranen punt met roerei en spek
dagsoep
Inschrijvingen beperkt tot maximaal 8 deelnemers.
Alle materialen ter plaatse: recepten en theoriebundel, water, koffie, thee, lunch inbegrepen.