Brood - bladerdeeg - gerezen en niet gerezen

Wanneer

8 juni 2024    
10:00 - 16:00

Reserveringen

€65,00
Reserveer nu

Waar

Revelatio, dé Kookstudio
Elverdingestraat 55, Ieper, 8900

Evenement type

Een speciaal concept workshop.
We starten om 10u met het maken van de deegsoorten, rond de middag gaan we lunchen (worstenbroodjes, croque).
Na de lunch gaan we alles afbakken (ieder krijgt zijn deel mee naar huis) en wordt de theorie verder uitgelegd.

bladerdeeg, gerezen, niet-gerezen – croissant, chocoladebroodjes, worstenbroodjes

Theorie: wat doet de boter en de bloem in het bladerdeeg

Inschrijvingen beperkt tot maximaal 10 deelnemers.

Alle materialen ter plaatse: recepten en theoriebundel, water, koffie, thee, lunch inbegrepen.

 

 

Reserveringen

Tickets

zaterdag 8 juni - 10/16u inclusief lunch - bladerdeeg

€65,00

Registratiegegevens

Overzicht Boeking

1
x 8 juni - bladerdeeg
€65,00
Totaal
€65,00 Taxes included