We starten om 10u met het maken van de deegsoorten, rond de middag gaan we lunchen (graankoeken, kaas en fondue).
Na de lunch gaan we alles afbakken (ieder krijgt zijn deel mee naar huis) en wordt de theorie verder uitgelegd.
we bakken samen:
Duits bierbrood
Franse baguette
Iers sodabrood
IJslands aardappelbrood
Italiaanse grissini
Nederlands tijgerbrood
Noors knäckebröd
Portugese broa
Turkse lahmacun
Lunch, vergezeld van de recepten
Italiaanse pizza, basissaus en beleg naar keuze
piadina met prosciutto, mozzarella, tomaat, rucola
dagverse soep
Berliner bollen
THEORIE
Basisingrediënten en productieproces van brood
Bakpoeder, baksoda, …
Bakken met stoom
Inschrijvingen beperkt tot maximaal 8 deelnemers.
Alle materialen ter plaatse: recepten en theoriebundel, water, koffie, thee, lunch inbegrepen.
Mee te brengen: doos, bak, … voor het meenemen van de afgebakken broden.