Slaatjes zonder salade? Hoe doe je dat?
Slaatjes als volwaardige maaltijd samenstellen.
Inspirerende dressings en mayonaises! Hoe combineer je smaken!
Bundel met tips, basisrecepten en inspirerende combinaties voorzien.
We maken samen verschillende slaatjes met als basis:
– carpaccio van groenten
– gegrilde groenten
We maken als basis enkele enkelvoudige slaatjes:
– creatieve aardappelsla
– bietenslaatje, ….
We vieren het 100-jarig bestaan van de klassiekers!
Met een moderne twist?
– salade Niçoise, Capres, Waldorf, Lyonnaise, ….
Bundel met bovenstaande recepten en meer is voorzien voor iedere deelnemer.
Je hoeft niets mee te brengen ..
Alle apparaten, tools, schortjes, cursus, recepten, … zijn aanwezig.
We voorzien een aperitiefje en een glaasje wijn. Andere dranken aan gangbare tarieven.
Na de uitleg wordt er samen gekookt, uiteraard met hulp, toezicht van de chef.
Na het koken kan er rustig gedineerd worden aan een opgedekte tafel en is er nog tijd voor eventuele extra vragen en tips.
maximaal 10 deelnemers